-Revista FHM a oferit cititorilor sai ca si cadou in luna septembrie o bucata de carton cu trei gauri de diametre diferite pentru masurarea circumferintei penisului. Ca bonus, o sapca. Redactorul-sef de la "FHM", Eduard Tone, nu crede atit in puterea vedetei de pe coperta, cit in puterea cadourilor date impreuna cu revista: "Publicul de la noi nu e atit de sensibil la personajul de pe coperta, cit la ideea de a primi ceva, un cadouas". Redactorul-sef de la "Maxim" merge mai departe: "Daca dai un cadou in pretul revistei, e perfect. Tot ce e gratis se vinde. Daca as da cadou tampoane la revista de barbati, s-ar vinde".[1]
-Revista Esquire, pentru a face fata competitiei, a inceput sa ofere cate un film cadou incepand cu luna Octombrie, pana acum fiind Parfumul si Iluzionistul.

-ProCinema delecteaza telespectatorii cu cateva intrebari deosebite de cultura generala legate de actori, gen: Ce actrita a hotarat ca nu vrea un copil, ce actor si-a batut mama etc. Real classy stuff.
-Discovery ne intreaba chestii diverse de cultura generala nature-wise, de exemplu cat de mult se inalta cenusa de la eruptia unui vulcan (imi pare rau, alte exemple nu am momentan).

-PNL, PDL, PSD, PC, PNG, PRM. Partidele mari impart pungi cu cadouri pentru ca isi permit, PNG-ul nu o face pentru ca e de nisa si oricum ar da banii degeaba. PNL suna pe saraci promitandu-le bonuri de masa in schimbul voturilor, lui Voiculescu i se face reclama la Antena, el fiind patronul Antenelor (oh!), Geoana.. ei bine, el e Geoana, Vadim rade increzator, totul e un mare blat, totul e stabilit la mica intelegere, mai-marii partidelor candideaza la Cucuietii din Vale, restul il cunoasteti.
-Barack Obama si-a atras simpatia actorilor, a tinerilor, a negrilor, a femeilor, a multora doar prin felul lui de a fi, politete, coolness, calm, inteligenta. John McCain s-a bazat pe experienta lui ca luptator in razboi si pe patriotism. Joe Biden este un expert in politica internationala si un politician abil. Sarah Palin reprezinta alegerea fireasca a americanului de rand, cu nivel de inteligenta sub medie, datorita valorilor americane pe care le sustine. Pe tot parcursul campaniei, cel putin la nivel inalt contracandidatii nu s-au atacat, nu au lovit sub centura, nu au folosit injurii si invinsii au stiut sa piarda onorabil.

-Gigi Becali:
„Iubirea e o emoţie, care oamenii dacă au emoţii înseamnă că şi iubesc“. [2]
-Barack Obama: "
f there is anyone out there who still doubts that America is a place where all things are possible, who still wonders if the dream of our founders is alive in our time, who still questions the power of our democracy, tonight is your answer." [3]