Mi se cam face sila sa scriu pentru aceiasi oameni mereu, devine un cerc vicios care ma încercănează. Nu mai pot sa ma scol dimineata. In schimb seara e la fel ca acum 4 ani, plina de agitatie si vid. Atat combustibil ars pentru nimic, e de-a dreptul pacat. Pentru voi, adica, cei care N-ATI VRUT SA IESITI LA BERE CU MINE.

Iau lectii de voodoo.

In versiunea 1.5, s-au adaugat functionalitati precum Curvette, s-a facut o schimbare de design prin introducerea de noi skinuri (livrabile separat) precum puteti vedea , s-au abordat bugurile critice cum ar fi conditia fizica, sportul, sexul; inca se mai lucreaza la finalizarea lor, efortul estimat pentru taskurile astea este de trei saptamani.
Ma adaptez repede la noile provocari in materie si mereu vin cu ceva nou care sa tina loc de teambuilding, sudarea relatiilor intre multiplele personalitati. Urmeaza electrofish vineri. De concediul din septembrie nu zic nimic, deja toti cunoscutii pentru care scriu involuntar chestiile astea sunteti satui pana in gat de chestia asta.

La sfarsitul saptamanii am un interviu. Este preliminar doar, in urma lui voi primi o nota de la 1 la 10 care va fi (sper) trecuta in catalog. Testul final va fi la sfarsitul urmatoarei saptamani, cand se va contura pe ce post voi lucra in urmatorul an: cu sau fara prestanta.

Pentru urmatorul release au fost alocate sume record, depasind orice vis nebunesc de pana acum 2 ani. Conducerea insa a acordat credite fara buletin, doar pe buna credinta, populatiei largi, cititoare, in urma carora banca se afla intr-o situatie delicata de lipsa de lichiditati, vulnerabila la cresterile de petrol (da, al nivelului). Partea buna e ca banca isi ia bicicleta, intr-un fel sau altul. Daniel a zis ca nu i-o da, deci va trebui sa apeleze la Cicloteque saptamana asta candva (inca isi face curaj).

Inca ma chinui sa dau sange. Ati mai vazut 1,90 care sa se teama de vampiri in costume de asistente?
Cunosc prea multe persoane, cred. Stii ca, cunosti prea multe persoane atunci cand incerci destul de des sa eviti persoane. Inca nu sunt destul de sociabil sa mi-i fac pe toti prieteni si nu voi fi niciodata destul de alunecos incat sa vreau sa-mi fie prieteni.
Pe tine nu mai vreau sa te mai vad, nu ma intereseaza, daca te sun in cateva luni sa-mi aduci aminte de postul asta si sa-mi bati obrazul.

Imi cer mii de scuze celor carora n-am apucat sa le zic de comanda Threadless. Stiu ca asta e o ocazie buna sa aflati, pentru ca daca nu v-am zis nici n-aveati de unde sti, deci acum sigur va suparati, da' era doar de politete, nu prea-mi pasa. Imi pare cu adevarat rau doar pentru cateva persoane. Care nu prea mai citesc blogul, sau nu-si mai face simtita prezenta.

I'm bored.