Stardust: se face ca intr-un taram anglican de pe la 1830, exista un orasel imprejmuit de un zid. Nimeni nu avea voie sa treaca de zid si timp de sute de ani singura bresa din zid era pazita. Intr-o seara un pusti a trecut de paznic inselandu-i atentia si a ajuns intr-un taram magic, intr-un oras fermecat. Acolo in oras la piata a gasit el o printesa care era sclava unei vrajitoare. Asta printesa probabil si-o punea cu multi, ca parca prea usor s-a lasat. Deci au pus-o in caruta.

Peste noua luni i-a venit copilu acasa baiatului. Saracu nenorocit, n-a mai putut fute niciodata acasa la el, cu scancete de copii pe-acolo. Imediat cum s-a inchis usa cu tatal luand copilul inauntru, nici 2 secunde n-au trecut si a iesit copilul deja adolescent, mai precis vreo 18-19, da’ crek nu parcase pana atunci masina in garaj, ca parca prea visa dupa una blonda de care s-a despartit Jude Law pe care pana si EU as face-o, chiar daca e blonda. A promis ca-i aduce blondei o stea cazatoare la schimb cu casatoria si probabil tons of pussy, asta dupa ce o imbatase cu sampanie ca el de fapt era un tip destul de disperat si voia sa nu mai fie virgin dupa seara aia, da’ in fine...

Fast forward cu cuvinte cheie, steaua era de fapt o gagica nici pe departe la fel de buna ca prima, desi nu le-am vazut goale si probabil cu gusturile mele mai ciudate as alege-o pe-asta ultima ca e mai putin parsiva cand zambeste. Intra in scena o vrajitoare care a aparut in Gangsta’s Paradise (videoclipul) si mai apare in poveste si taxi driver doar ca e gay. Hooray.

Intr-un final el Tristu isi da seama ca o iubeste pe-aia de zambeste mai frumos, nu pe aia care ranjeste de parca ar avea 3 amanti dupa masa si s-ar gandi la ei, o salveaza de ce putea fi ea salvata (exact, de virginitate) si apoi de vrajitoare, desi daca i-ar fi dat inima unei alte stele, mama mama ce threesome ar fi iesit cu Claire Danes si Michelle Pheiffer, una care le stie pe toate, cealalta care sa vrea sa le invete pe toate!

Ei se casatoresc si traiesc fericiti pentru tot restul ETERNITATII. 80 de ani in taramul de pe pamant si restul intre stele. Adica, probabil naratorul care probabil era Gandalf nu a mai spus ca viata pamanteasca a inclus mult alcool si abuz domestic, pasagere vreo doua curtence si un baiat de la grajduri ce-a calarit-o pe regina, multe certuri despre flirturi pe blog si pe deasupra DE CE NU FACI ANAL.

Imi imaginez ca in viata de apoi a fost mult mai bine, in fiecare an mergeau la mare, ca tot erau acolo la stele... el mergea in Venus, ea in Jupiter, sau Saturn si Neptun, orice, numai sa fie o distanta respectabila intre ei. Imi imaginez ca numai asa este eternitatea suportabila.