Alte mostre ale inteligentei fotbalistilor romani.
"Dacă pleacă Goian sau Rada, oricum vin alţi jucători la fel de valoroşi, deci nu pot considera că Steaua e mai slabă". Pai daca scazi 3 si aduni 3, ce obtii? Depinde de eroarea de calcul...
"Nu mă sperie concurenţa, nu m-a speriat vreodată. Dani Coman e un jucător valoros şi dacă vine la CFR, ajută echipa, ca orice alt jucător de valoare". Cu tot cu bani si dusmani?
"Cred că toate celelalte echipe sînt contracandidate la titlu, deoarece pornim toţi cu 0 puncte" Zero ca zero, dar mai incolo stii sa numeri?
Mi-as fi dorit sa castig titlul de campion cu Steaua in sezonul trecut, dar nu s-a putut. Acum trebuie sa facem totul pentru a ne atinge scopul. Primul nostru obiectiv este calificarea in UEFA Champions League, fiindca este cel mai apropiat. Apoi, trebuie sa ne concentram sa castigam campionatul" One step at a time, son, don't get them all mixed up!
"Nu stiu daca Adrian Mutu a facut o declaratie de complezenta cand a spus ca ar vrea sa evite Steaua in preliminarii. Poate nici noi nu am vrea sa jucam cu Fiorentina. Asteptam tragerea la sorti si vom vedea cu cine o sa jucam." Poate da, poate nu, cine stie, vom vedea... probabil nici tu nu stii bine