M-a enervat toata lumea de acasa, m-am hotarat sa plec mai devreme la Bucuresti. Am plecat si am scapat de ei si am luat hotararea sa ma rup de casa. Doar mama saraca ce-o sa ma mai suporte la telefon.
Am ajuns in mijlocul nametilor, intr-un frig si o mizerie si un haos ce nu am mai vazut. Pana si supermarketurile sunt golite si probabil nu se pot aproviziona, munti de zapezi pe trotuare ce obliga pietonii sa mearga pe strazi, dar e de-a dreptul ilar sa vezi cati oameni o ard in adidasi prin oras.
Frigiderul era mucegait de la apa care a stat 2 saptamani in el, dupa ce-au taiat marlanii curentul. Caldura nu am. Repet: caldura nu am. Pentru prima data am pus in picioare 4 perechi de sosete si papuci mai mici cu 3 numere, in disperare. Inca sunt singur in camera.
Bolesc de-mi iese si prin urechi si mi-am luat Humex aseara in Carf (unde am mers cu intentia declarata de a-mi face provizii si am facut, de 60 de lei). Inca nu si-au facut efectul. La teme inca nu am miscat nimic, mi-am luat liber pentru luni (sau sper ca o sa imi accepte sefu) si cu Dumnezeu inainte (e o expresie, don't get hung up on it).
Bai, si peste toate astea, am o dispozitie buna. Culmea.