Cu toate ca de vreo doua luni ma plang ca nu mai am timp de nimic din cauza jobului, paradoxal tocmai in ziua libera am avut cele mai multe lucruri de facut. Bine, asta la inceputul zilei, pentru ca pe parcurs s-au mai amanat/cancelat din ele, pe motive de i cant make it.
Pt ca m-am culcat pe o ureche (literally) m-am sculat tarziu, adica la 11 aveam progamare la dentist si la 10 faceam ochi. Am mancat in graba, oricum mult mai bine decat in orice dimineata in care merg la munca. Graba sa ajung la cabinetul ultracentral (Aviatorilor inseamna ultracentral?). Oricum mi s-a parut o zona de bogatasi, cu strada pavata in stil vechi, adica bulevardul, si very high class. Simply put, n-am sa locuiesc prea curand acolo.
Cabinetul chiar se vrea a fi high class, este pe 3 nivele, cu receptie la parter, cabinete la etaj si radiologie (grafie?) la subsol. Serviciile, ce-i drept, excelente. Receptionerele, superbe. "Superb" e scris la cerinte la angajare. Asistenta, superba, blonda, supla, ochi criminali, accentuati de faptul ca doar ochii i se vedeau (masca pe fata). Oricum, v-am lamurit.
Doctorita, cu un batz in cur. Obiectiv vorbind, nu am nimic de spus. Subiectiv vorbind, aveam impresia ca vrea sa ma stoarca de bani. M-a trimis sa fac radiografie, cu asistenta superba. N-am avut curaj sa fac ceva cu ea :-< . Apoi mi-a pus un pansament si mi-a zis ca am nevoie de altceva care o sa faca alt doctor de-al lor. Pentru consultatie, radiografie si pansament am platit 100 lei. Pentru ce urmeaza sa imi faca celalalt doctor ar urma sa platesc minim 130 lei. Ma gandesc serios daca sa ma mai duc. Singurul regret e ca n-am sa mai vad frumusetile alea prea curand. Trecand la lucruri mai frumoase, la intoarcere am avut norocul sa stau in mijlocul unui vagon unde a venit sa cante un tip mai tuciuriu, asa, dar foarte tare. A interpretat original cateva bucati, cu chitara, si cu o voce mai mult decat misto, nu mai stiu care au fost primele, dar stiu ca a terminat cu Volare de la Gipsy Kings.
Toata lumea zambea, si eu aveam norocul sa fiu chiar langa el! O tipa a venit, i-a dat niste bani in husa pentru chitara si i-a cerut numarul de telefon :) pentru calitatile lui vocale, ca sexy nu prea era.
Asta m-a binedispus. Aveam nevoie, ca urma medicul din Regie. Cu pauza in Crangasi, ca deh, tre sa trecem pe fructe si legume la regim. Si Pepsi :))
Noroc. E asistenta misto care se ocupa de mine, imi da si trimitere, imi ia si numarul de telefon (pentru fisa) si our roads part.
In ze afternoon. Medic dermatolog. Probabil deja ghiciti de ce n-am fost la munca. Ajung cu intarziere, dupa ce am stat cu lentilele de contact in fata vreo juma de ora (Sa le pun, sa nu le pun? notez ca urma sa ma duc la cursuri de dans, care s-au anulat).
La dermatolog, Colentina that is, ajung si vad o multime de oameni ocupand aproape toate scaunele din acea parte de etaj. Ma resemnez, scot o carte si incep sa citesc. Dupa vreun sfert de ora, imi vine in minte sa intreb pe una care statea pe acolo: Nu va suparati, asteptati la usa de langa? La ginecologie? Da, toate asteptam acolo. Atunci m-am uitat mai bine si am vazut ca toate sunt femei si de fapt la dermato nu era nimeni. Okkkkkkkkk...
Scurt, la obiect, n-am sa scap de boala mea decat daca m-apuc de yoga si devin vegetarian. Ca cica nu dispare niciodata si e pe baza de stress si E-uri. Cool.
Apoi cauta ca prostul un magazin cu jucarii cool. Ieri mi-a facut pofta un coleg de munca, a adus o maimuta dansatoare misto (de jucarie) si cantatoare si m-am gandit ca ar fi cadoul ideal. Si am ajuns in Unirii unde singurul lucru pe care l-am observat a fost clubul de carte din Diverta - chiar erau 5-6-7 tineri stand pe jos, unul citind cu voce tare pentru ceilalti.
Clar, a fost ziua muzicii, pentru ca undeva spre Unirii 1 la metrou era un alt nene cu naiul si era destul de priceput. Pe el, din pacate, nu il ajuta acustica, era pozitionat la baza scarilor rulante intr-un du-te vino constant.
Alt overheard: Pe peron in Unirii, un muncitor la telefon: -Da doamna, sunt la Eroilor acum, ajung imediat la dumneavoastra.
A, si sefu ne cere sa fim la 9 la munca... poate are impresia ca o sa creasca productivitatea, nu stiu cine l-a mintit pe el. Sau poate nu i s-a zis ca altii merg cu metroul si fac intre 40 si 50 minute.
Acum ca recitesc, chiar nu a fost o zi incredibil de plina, dar am fost incarcat psihic de noua taxa inventata de cei de la Social Camine, care ne cer banii pe sederea in camin pe 25-30 septembrie. Au mai gasit-o si pe asta. Si 180 pe cazarea pe prima luna, care include si fondul de rulment magic, care nu se returneaza niciodata si nu se foloseste la nici o reparatie. Draq, ma enervez singur.
Si cam atat.

PS: am uitat sa zic ca intr-o zi am sa pornesc o bataie generala la metrou, cand o sa il lovesc pe unul care blocheaza usile de iesire din metrou. Chiar sunt nesimtiti toti? Azi nici nu a mai schitat nimeni un gest, s-au postat toti in fata usilor. Idiots!