Nu aveam chef sa postez, dar scriu acum. S-a intamplat marti, si anume ca am luat trenu spre Bucuresti. Initial m-am gasit cu o tipa din fostul meu cartier, care e si ea la Bucuresti. De doua ori am vorbit cu ea, o data la intoarcerea din Bucuresti, acum cateva luni, si acum timp de cateva minute.. data trecuta mi l-a glorificat pe prietenul ei de la Galati, cum le merge lor relatia de la distanta de vreo 3 ani, etc... bullshit. E topita dupa mine (<-- that's me)

Apoi s-a urcat in vagonul meu, langa compartimentul meu, un fost coleg de liceu, si anume Radu Mihai. Baiatul ala mic si indesat, care incerca intotdeauna sa nu se lase calcat in picioare, desi reputatia era destul de slabutza, in consecinta nu reusea, care folosea cuvinte mari atunci cand nu se impunea, doar ca sa demonstreze ca le stie (oare e nevoie de asta vreodata?).
Dupa 3 ani de facultate, s-a schimbat mult, dar parca pe alocuri e acelasi. E mai serios, gandeste mai mult, are sechele si el, deh, ca orice politehnist, si.. nu stiu, cam atat. I-am impartasit experientele mele, el pe ale lui, ne-am discutat viitorul de ingineri. L-am pus la curent cu tot ce stiam despre fostii colegi, ca deh, asta se impune cand te vezi cu unul din ei. Si per total a fost ok, mai ales ca nu aveam ce face 4 ore pe holul vagonului.

Si cu postul asta am sa o iau razna, sa discut despre fostii colegi de liceu, dintre care probabil nu ma mai citeste nimeni, pt ca bruma de prieteni ramasi dintre ei s-au dus.. din proprie initiativa, in mare. A lor proprie initiativa.

A, da, am uitat ca in drum spre gara, burdusit de bagaje, am vazut un tip in fatza mea pe care l-am recunoscut vag a fi Cristi Ursachi. Un fost coleg si el. Stiam ca e la Constanta la academia navala, sau cum ii zice. Si stateam si ma uitam cu privirea de vultur, si de la o anumita distanta imi ziceam ca nu poate fi el.. era mult mai .. mare si facut! Si era cu o tipa de mana; m-am apropiat si, cum el se tot intorcea cu capul spre ea, mi-am dat seama ca el e (desi nu sunt sigur). Si m-am panicat.. nu stiam ce as fi putut sa ii zic si m-am oprit.

Apoi: Laurentiu Busca, Alex Chicos, Adi Suvac, Lau Plesa, baietii astia sunt descurcareti si sunt sigur ca o duc bine, acolo pe unde o duc.. pe cat de bine o poate duce un student. A, da, il pun si pe Chici in categoria asta.

Apoi mai e Daniel, care deja a depasit faza studentiei ;) si munceste ca tot omu, sta in chirie, joaca poker si isi tuneaza propria masina.

Alice o duce cum o duce (adica nu stiu!), Irina era mare boss, ultima data cand am vorbit ;)), Alinutza s-a saturat mult prea repede de Romania si vrea sa tot plece prin State, Grecia, bla bla.
Iulian si Dana se plictiseau de 3 ani de moarte prin Galati, asa imi ziceau de fiecare data cand vorbeam cu ei. Din capcana asta a scapat Dana, care pleaca pe 7 mai intr-un stagiu (sau ceva) in Spania, pana in august.. bravo ei.

Simona Chivu munceste, si mai mult de atat nu stiu nimic de ea, nici de Anca nu mai stiu nimic mai mult decat stiam pana acum 2 luni (cum am zis mai sus, alegerea ei).

De curand a "ajuns" si Mihaela Dobre, adica m-a adaugat pe mess, si pa multi altii. Suntem un fel de retea fara legaturi intre noi, doar fire imaginare... ne avem unul pe altul in listele de mess si cam atat... de-ati sti voi ce bine ne-am putea intelege, cat de multe am putea face cu un minim de intelegere din partea tuturor! Ah ah vai vai bla bla.

Nu stiu mai nimic despre Ana, decat ca traieste si de doua ori pe an se chinuie cu scoala, Ramona era asistent universitar ultima data cand am vorbit.
Nu stiu nimic despre Matei, Alex Paslaru, Ionut Sabiescu, Dana Seserman, Radu Pecheanu, Alex Chirica, Marius Margarit, Denice, George Enescu, aproape nimic despre Simona Dobre. Doar ca Matei si Denice sunt la medicina.

Si mai era Sorin, pe care l-am vazut o singura data anul asta scolar, in decembrie, la o bere. Anca nu a vrut sa vina atunci. Sorin e anul 2 la Academia de Politie, eu zic ca merita sa intre dupa ce a fost respins pe nedrept cu un an in urma.
Si Dorin sta in camera cu mine... nimic deosebit.

Va rog frumos.. daca din intamplare treceti pe aici careva, "semnati" si voi condica.. macar sa stiu ca traiti.