Adica, ce vreau sa zic e ca am dormit doua nopti in ei. Doua nopti din care una n-am dormit. Simbolic, semnifica sfarsitul unei ere, practic inseamna ca s-a terminat semestrul. Coincidental, e aceeasi zi in care iar ma culc la 5, in care m-a pupat Diana, ziua in care am strans o gramada de bani prin colecta si in care am adormit pe cineva cu povestile mele. Ca intotdeauna, sunt curajos la ora asta si imi fac mai multe planuri bune decat la orice alta ora, in consecinta iau decizia de a ma rupe de tot ce ma tine inapoi sau ma blocheaza in trecut. Imi pare rau pentru oamenii aia (pentru ca totul se raporteaza la oameni).
O sa joc la loto si nimic nu ma poate opri. Ultimele 3 extrageri au adus 12-le zilei mele de nastere in prim plan. Din toti oamenii intrebati (stiti voi, v-am cerut un numar de la 1 la 49) majoritatea, daca nu ma insel, si-au dat ziua de nastere. Romanul e prea putin superstitios. Si bucata de caine dintre sinele de tramvai din Crangasi inca mai e acolo. Restul corpului a fost strans. Voi nu stiti, dar toate astea se leaga. Totul e legat, ca si alaturarea mistica a 3 zile de nastere in decurs de 2 zile.
N-am cearsafuri la pat, dar n-am nici femeie. In schimb, am pastile de memorie si o rezistenta sporita la somn. Bine ca n-am dat mai mult pe lampa de la Ikea, ca nu prea o folosesc. Acum ca am redevenit pasare de noapte, vreau sa fiu iar cuminte si pensionar. Numai ca acum esti si tu pensionara, na!
A reinceput Nip Tuck si e genial. O sa va povestesc odata si odata. Sa-mi aduceti aminte sa va povestesc si cum a fost la evaluare la munca. Fu funny.