E ora 09 si eu sunt treaz. Nu, nu sunt matinal, pur si simplu nu am dormit azi noapte. Nu am mai aplicat metoda asta de ceva timp, si, desi am amintiri neplacute in legatura cu noptile nedormite (vezi restanta inutila dce2), in inteligenta mea, aseara m-am gandit ca reusesc sa rezist. Si daca am rezistat ce? Tot regret, si inca nu mi-am indeplinit obiectivul, adica sa plec la scoala pentru un laborator amarat de TS care oricum se face la misto si la care tre sa iau doar prezenta.
Toate prostiile care te lovesc in viatza se indura mai bine in doi. Il inteleg pe Cretz care zicea ca a aplicat metoda cu noptile nedormite si a rezistat pana a doua zi seara fara sa doarma, asta ca sa se regleze si sa doarma normal incepand cu ziua urmatoare. El zice ca i-a iesit. Nici nu ma mir, are cine sa il sustina. Vreau si eu.

The Departed e un film foaarte incalcit :) ca doar asta am facut pana dimineatza. Dar in esenta e foarte bun.

Ha hahahahhaaa.. si acum am sa dansez Let's do the twist ca sa nu adorm =))

PS: e al doilea edit al blogului... voiam doar sa mai scriu ca astia 3 colegii dorm toti pe o parte... mai exact pe partea stanga, spre perete. Io nici macar nu dorm cu capul in aceeasi parte de fiecare data. Si dorm pe burta. Ma rog... detalii de zombie.