Io am multe bloguri in feedeader, probabil peste media cititorului din .ro, mult sub anormalitati ca De ce? sau alti entrepreneurs. Imi fac veacul pe cateva si uneori, just sometimes, poti prezice o serie de muuulte posturi doar dintr-unul.
Nu e nimic rau in a fi previzibil, in sensul la care ma refer eu. Creativitatea se poate manifesta si in anumite cadre, tipare predefinite. Cum ar fi: inceputul unei relatii. Se observa si fara telescop cum incepe sa scrie un pic mai romantic ca de obicei, despre inceputuri de relatii, urmeaza apoi pasul mare in care mentioneaza trecator pe consoarta sau consorţ, sa nu discriminam, ca sa isi pastreze totusi coolness factoru si mascara sa nu se duca, coafura sa reziste, @-).
La unii dureaza foarte putin. Cutish crek a scris vreo 2-3 posturi, apoi gata. Poate s-a despartit, who knows? *conflicting thoughts concerning which emoticon i should use, excitement, worry, straight face?*. Ariel a fost mai (putin) subtil, practic stim si cand si-a pierdut virginitatea :D (I'm assuming). De Irina nu mai zic! (nu cand si-a pierdut virginitatea, de-ailalta).
Puiul paranoic is being missed, inca vreo 2-3 saptamani si o dam disparuta in hatisurile junglei educational-licentiale.
Sunt in schimb oameni a caror viata nu se schimba. Ce-i drept, de vreme ce ii citesc eu, nu au cum sa fie plictisitori nici asa. Sunt cu adevarat binecuvantat ca ii citesc, total imprevizibili intr-o expunere a micului dejun, cafea cu ce-o mai fi, informatii pe nepregatite despre planuri de viitor, o decizie de genul celei a lui Jeg (care probabil a fost o miscare de imagine :P) care de obicei nu zice nimic, dar o zice foarte bine, ma, si tot asa, despre cotidian, despre idiotenii, muzica de suflet, etc.
Chiar. Sa stiti ca e bine sa va pastrati o formatie de suflet, doar una pentru voi si numai voi, fara sa fie nevoie sa o impartiti cu altcineva. Atunci cand asculti acordurile pieselor, sa nu fii fortat sa te gandesti la vreun fost, sa nu asociezi versurile cu o experienta datatoare de insomnii, nu vrei sa ramai agatat de trecut, trust me! E bine din cand in cand sa te ridici, sa te scuturi de praf, faci niste miscari de dezmortire ca ti-a amortit fundul, apoi o iei incotro vezi cu ochii. Fara prieteni, fara familie, doar tu cu tine si intunericul, sa o iei de la inceput. Sa poti sta la geamul tau, sa pui muzica ta si numai a ta, sa iti bei cafeaua si pur si simplu sa iti placa de tine. Si sa nu fumezi, chiar daca merge cu cafeaua. Toti avem nevoie de liniste pe interior, altfel nu poti auzi lumea.