Expat Mish Blog
I don't hate people, I just feel better when they aren't around

Urmarind primele doua episoade din Dexter si fiind azi martor la o faza neplacuta mie, ma gandesc sa ma apuc de batut oameni in timpul liber. Dexter omora in timpul liber criminali, violatori de copii, etc. Pe cei care meritau.
Acum mai mult timp, intr-un metrou la jonctiune, stateam vizavi de doi pusti. Cand oprim in Romana, inainte sa se inchida usile, unul din cei doi merge frumos pana la usa si arunca in spatiul dintre peron si tren o sticla de Cola de jumate. Nu a cazut din prima asa ca a insistat si a revenit la prietenul lui cu o expresie de satisfactie pe mecla. Am contemplat cam 20 de secunde daca sa ma duc sa ii dau o scatoalca peste cap, eventual sa ii imprim mulajul fetei pe un perete al trenului, dar dupa 20 de secunde mi-am dat seama ca era prea tarziu.
Astazi, un angajat Plaza strangea niste cosuri din parcare. Carucioare de-alea de la supermarket, presupun. Cu nonsalanta, le impinge prin fata unor masini si ia o cutie de Cola din ele si o arunca pe jos in urma lui. Big fucking cup, el a aruncat-o in mijlocul strazii.
Contemplez zilele astea, pe langa alte chestii mai serioase dar pe care sper ca nu le veti afla, doua scenarii care nu se exclud in totalitate: unul ar fi sa merg cu un cos mobil si o chestie de-aia de prins gunoaie (sticky) si sa colectez cat mai multe deseuri gen ambalaje si cutii de pe jos in oras, pentru ca, slava Domnului, sunt destule. Celalalt scenariu, dupa cum ati ghicit, ar fi sa sporesc vigilenta si sa pedepsesc pe oricine mai savarseste infractiuni de acest gen (da, ar trebui sa fie ilegal sa arunci pe jos). Arunca un bilet pe jos, ii zic de ma-sa. Arunca un ambalaj de snickers, il amenint cu un pumn in bot (sau un fisting, daca e femeie). Arunca o sticla in mijlocul strazii, cutii de bere din tren, munti de chistoace pe hol in camin, infunda ghena, etc, variaza intre o palma peste cap, un pumn in burta, etc, pana la picioare in cap si strans de gat (but no marks) .
Si nu ma hotarasc daca sa inchid blogul sau nu.. dar acum ca plec la mare nah, tre sa cititi si voi ceva...

 

Alte mostre ale inteligentei fotbalistilor romani.
"Dacă pleacă Goian sau Rada, oricum vin alţi jucători la fel de valoroşi, deci nu pot considera că Steaua e mai slabă". Pai daca scazi 3 si aduni 3, ce obtii? Depinde de eroarea de calcul...
"Nu mă sperie concurenţa, nu m-a speriat vreodată. Dani Coman e un jucător valoros şi dacă vine la CFR, ajută echipa, ca orice alt jucător de valoare". Cu tot cu bani si dusmani?
"Cred că toate celelalte echipe sînt contracandidate la titlu, deoarece pornim toţi cu 0 puncte" Zero ca zero, dar mai incolo stii sa numeri?
Mi-as fi dorit sa castig titlul de campion cu Steaua in sezonul trecut, dar nu s-a putut. Acum trebuie sa facem totul pentru a ne atinge scopul. Primul nostru obiectiv este calificarea in UEFA Champions League, fiindca este cel mai apropiat. Apoi, trebuie sa ne concentram sa castigam campionatul" One step at a time, son, don't get them all mixed up!
"Nu stiu daca Adrian Mutu a facut o declaratie de complezenta cand a spus ca ar vrea sa evite Steaua in preliminarii. Poate nici noi nu am vrea sa jucam cu Fiorentina. Asteptam tragerea la sorti si vom vedea cu cine o sa jucam." Poate da, poate nu, cine stie, vom vedea... probabil nici tu nu stii bine

 

hold your knickers tight, this is not a close one!

Blogger Sergiu spunea...

Mda, Mishule ce pot sa spun fara sa par ingust la minte, ofticos sau scandalagiu...astept numai sa te vad si pe tine cu o fata ca sa imi revars fanteziile pe un blog despre ea.Ntz ntz,

aici !

 

Asteptand un mail ca reply la o chestie foarte serioasa, revin de la dush si vad Gmail Notifier albastru (blue means I've got mail). Acelasi sentiment il am si cand comenteaza cineva pe blog, apare si numarul de noi mailuri - inchipuiti-va entuziasmul meu cand vad 2-3-4, in conditiile in care mi-l verific destuuuuul de des.
Aproape ca mi-am tinut respiratia alea 15 secunde cat s-a incarcat Gmail. Iata ce mesaj important am primit:

Even if you have no erection problems Cialis would help you to make better sex more often and to bring unimaginable plesure to her. Just disolve half a pill under your tongue and get ready for action in 15 minutes! The tests showed that the majority of men after taking this medication were able to have perfect erection during 36 hours!

Package Quantity Price in your local drugstore* Our price

Learn
More
Now

10 tabs 20 doses $90.46 $25.62
30 tabs 60 doses $343.99 $90.24
60 tabs 120 doses $547.30 $128.43
90 tabs 180 doses $787.90 $190.10
180 tabs 360 doses $1320.69 $337.85

When you are young and stressed up…
When you are aged and never give up…
Cialis gives you confidence in any chance, every time.

Pf, that's a relief!

 

De ce, atunci cand un om ne abordeaza foarte prietenos, suspect de prietenos chiar, fara sa-i fi fost adresat nici un cuvant, noi, oamenii in general, reactionam urat si il respingem din start pe individ, fara a-i chestiona motivele si fara a-i acorda vreo sansa?

because he's probably high as fuck or shitfaced and he only wants a cigarette!

 

Un individ imi cere un foc. Ii spun ca nu am. Nu am nici tigara pe care o vrea. Imi zice ca tot cauta din vagon in vagon. Pleaca inainte si se intoarce in cateva minute. Intreaba acelasi lucru si se invita singur inauntru. Vorbeste destul de corect pentru un betiv, doar ca repeta fiecare fraza de 4-5 ori. Nu mai scap de el. Incep sa devin agresiv si ii spun sa iasa dracului afara. A plecat cu putin timp inainte sa pierd controlul de tot. Imi spune la iesire ca am "probleme de comunicare, bucuresteanule". Apoi aflu ca sunt singur in tot vagonul. Incepe sa ma cuprinda teama si merg in urmatorul, unde gasesc intr-un compartiment un cuplu. Aici ma simt mai in siguranta.

Mor de foame. M-am intors cu 6000 de lei in buzunar. Nu am de baut sau de mancare. Incep sa adun maruntisul lui Alex de pe masa. Vreau neaparat sa gasesc destui bani cat sa iau o Cola si o paine. 5,8 lei sunt greu de gasit. Iau monede de 1000 si de 500 de peste tot: sub piciorul mesei, pusi pentru echilibrare, de pe biroul lui Marian, gasesc cateva de 500 si pe biroul meu, lipite de magnet, pe jos sub birou, in baie e o moneda de mult pe jos, sub biroul lui Alex iar, printre firmituri. Maximul pe care il puteam obtine era 59.000 lei. Am luat fix cat aveam nevoie si am mers cu tot maruntul in mana. Am ce bea pana maine.

Am renuntat la a lua antibioticele, sau mai bine zis le-am amanat pana luni (sau asa credeam) ca sa pot sa beau. Se pare ca decizia nu a fost de bun augur, ma simt ca dupa o lupta crancena, sleit de puteri si lipsit de orice vointa de a trai. Probabil am nevoie de un somn bun si o duminica relaxanta, cu Apropo Tv si cel putin o persoana care sa imi spuna un lucru bun despre mine - nu mai vreau sa fiu mereu buba.

Oare sunt mereu buba?

 

Arhivă blog

Label Cloud