Internet de am avea, lumea cul ni s-ar parea.
De-as avea un laptop nou, jur ca n-as mai fi un bou.
Dar cum n-am de nici un fel, n-am cum sa va scriu defel.
Numa-n campus ce mai prind, doar c-acum tre s-o intind!

Chestiuni administrative inainte de toate. Numarul de Romania nu mai merge, daca as fi inapoi in tara m-as gandi serios sa schimb providerul numai ca nu sunt, nu-i asa, asa ca de ce sa-mi pun problema, daca as fi fost acolo nu mi s-ar fi intamplat aceasta chestiune care se numeste: cartelele Orange Romania nu au acoperire in Olanda. Numarul meu este 031 644 053 155 pe care evident ca n-o sa ma sunati, doar nu sunteti nebuni. Insa mesaje primesc cu drag. Inca mai dau bani pe transport in comun pana invat bicicleta destul de bine cat sa particip la trafic. I-am scris lui Catalin stie-el-care cerandu-i sfaturi despre cum sa-mi aleg bicicleta dar nu a raspuns nici dupa o saptamana.
Programarea in Java atata cat am facut eu o sa ma ajute mai mult decat credeam, deja se scrie cod Java in 2 din cele 3 cursuri pe care le urmez acum. Sunt cu mult in urma cu invatatul si e abia a doua saptamana, in continuare dau vina pe versul 2.
Incerc sa nascocesc o zicala demna de chestiile care-mi trec mie prin cap recent, poate exista deja. Se refera la cate greseli poti sa faci in viata si cat de mult inveti din ele. Cel mai grav este daca inveti dintr-o greseala destul cat sa nu o repeti in viitor, nu doar sa o identifici. Un fel de rock bottom VS top of your game, cat de des se intampla si ce trebuie sa inveti din fluctuatiile astea.
Partea nasoala in erorile repetate e ca o sa le tot faci pana la sfarsitul vietii. Pardon, o sa le tot fac. Cand eram mic nu mi-am stapanit emotiile si am plans in fata intregii clase, nestiind ce greseala fac. Apoi nu am gandit in perspectiva cand m-am despartit de prima prietena (experienta, nene!). Cand am cumparat coolerul ala nou nu mi-a trecut prin cap sa vad daca e aceeasi dimensiune. Daca as avea o axa a vietii pe o tabla foarte lunga de panza, as infinge bolduri, multe multe bolduri, cu o precizie de milimetri fata de locul in care am dat-o in bara. Ar fi multe, intr-adevar, cele mai multe inainte de facultate, dar sa fiu al naibii daca astea de dupa nu dor mai tare.
Ma rog, vorbind strict despre tot ce s-a intamplat pana pe 26 august dimineata. Dupa aia totul e blank.
Primesc request-uri si le onorez in limita timpului disponibil.