Mi-am indeplinit un vis din copilarie, si in acelasi timp mi-am atins un obiectiv propus pt 2007: mi-am luat lentile de contact.
De cand am avut eu probleme cu vederea (de mult adik) si am aflat ca exista lentile de contact, mi-am dorit, si pana acum mi s-au parut un miraj. Nu stiu de ce, dar intotdeauna am crezut ca nu imi permit. Si nu stiu exact ce m-a traznit pe mine ca vreau lentile pe la Craciun, asa... si daca imi doresc obtin :D.
Nimic nu e asa frumos precum pare, deci logic ca n-am aceleasi dioptrii la ambii ochi. Si unu din ei cik are astigmatism (la naiba, ia sa caut eu sa vad ce inseamna).Si acum tre sa nu le incurc. M-au jenat ele, ca pe oricine la inceput, m-au costat mai mult decat anticipasem (voi declara faliment in curand), dar totul se merita... pot merge cu capul sus! Toata lumea imi zice sa tin capu sus, sa nu il plec.. la un moment dat mi-am dat seama ca de cand imi pusesem lentilele mergeam ca un cocos :) si vai, cat de bine vad//de fapt, trebuie sa corectez, vad bine, dar un oki e in usoara ceatza, si mi-au obosit ochii ceva de speriat.
Am ajuns acasa si mi-am dat seama ca voi sta la calculator (inevitabil) si cum doctoritza mi-a zis ca nu am voie, am intrat in panica. Pt ca trebuia sa le scot si nu stiam cum. Adica mi-a zis, dar m-am trezit ca nu reusesc. Si m-am chinuit ca prostu juma de ora la stangu. Am avut noroc ca eram euforic de la lentile, ca mi-as fi pierdut rabdarea. Io, fraieru, credeam ca is de sticla (nu stiu de unde, era probabil parte din misterul care invaluise lentilele toti anii astia) si mi-era frica sa nu le rup/stric, putin imi pasa de ochi. Mi-a venit ideea sa si bag unghia sub. Dar bunul Dumnezeu m-a scuipat in cap... si nush cum s-a lipit de deshtu meu si a iesit lentila stanga, si aleluia! am descoperit ca is de plastic. Si dreapta a iesit in 20 sec. Si am rasuflat usurat, si de-abia astept maine, ca am 7 ore de scoala, multe motive sa le port. Lentilele m-au facut sa indur o lupta imposibil de castigat in seara asta, dusa pe vreo 4 planuri. Incercam sa mananc, sa fac tema la CNA, si ajutam pe D, I, etc au fost mai multi. Macar ma simt bine cand reusesc sa ajut pe cineva.
In viitorul apropiat o sa donez sange sa mor io (la figurat) si lista de obiective se micsoreazaaaaaaa i am so excited ca pe langa liberty parade(iulie) un aparat foto digital (fantezie) si mp3 player (aproape fantezie) toate sunt realizabile pana in vara muhahahahaaa bine ca imi trebuie bani si cum recent am refuzat pe laura de la city promotions cariera mea in domeniul nightstalking adik vanzarea de tigari contra cadouri de kkt este compromisa (oamenii destepti stiu sa puna semnele de punctuatie).

E foarte ingrijorator cum foarte, dar foarte multi studenti nu stiu sa desparta cuvintele in silabe. La un moment dat intrasem in panica: ma, ce naiba, s-a schimbat de pe vremea mea? au facut astia iar modificari de gramatica, sau de ce domeniu al limbii tine :))? pe draq. va-ti, v-a (viitorul), chestii de gen. Eu i-as bate.Si pe fete le-as... pune sa imi faca un masaj. Cu happy ending. (Chiar am nevoie de un masaj... too tense).

Tre sa imi odihnesc ochii chipurile, deci too bad Cola, tonight is not our night. Good night.