Pentru cine nu stie, Apropo TV a inceput o campanie care se numeste "Si eu am fost furat in Romania" in care vedetele isi povestesc pataniile. Amuzante sau nu, povestirile sunt variate si mai ales oamenii sunt variati. Hotii astia sunt inventivi, se poate fura cam in orice circumstante. Nu m-as mira sa ii dispara ceasu de la mana lu' Bush. Cam pe joi, asa...
Pornesc si eu o joaca de-asta in care sa-ti povestesti o patanie demna de Apropo TV, pe care n-ai sa o poti uita in vecii vecilor (mai pe scurt sau pe lung). Ooda, am si eu una.
In septembrie 2004, eu, Dorin si Daniel am hotarat ad-hoc sa mergem la Bucuresti sa vedem cum e cu caminul, ca voiam sa stam si impreuna. N-am reusit ce ne-am propus, n-am facut decat sa mergem la facultate, la camin, ne-am uitat pe usi, am intrebat la secretariat si nu prea a stiut sa ne zica nimeni. Dar alte chestii au tinut capul de afis.
Din Galati am plecat cu personalul care era la ora 0 si un pic. Dupa 6 ore pe tren, am coborat in Basarab. Nu prea dormit, am coborat din tren dis de dimineata. Abia se crapa de zi. Cand sa iesim cam pe unde e metroul acum, raman cu 2 pasi in urma si ma opreste unul care ma cunoaste, dar dupa alt nume. Imi strange mana si vorbeste neintrerupt. Era cam tuciuriu si eu eram cam ametit de lipsa de somn. Am incercat sa ii zic ca nu sunt cine crede el. Nu stiu cum, dar continuand sarada m-a tras de curea sau de pantaloni din fata, eu buimac, eram cu doua secunde in urma. Imediat dupa aia s-a scuzat si a intins-o. Nauc, fac trei pasi si pun mana pe buzunarul stang, ia telefonul de unde nu-i. Ala a fost cel mai tare hot de care am auzit in viata mea, n-am simtit nimic. Mi-a furat primul telefon pe care l-am avut vreodata, la mai putin de o luna de cand il aveam.

Sunt Mihai Borcan.. si eu am fost furat in Romania.

Mai departe catre Roxana, Gelu, Diana, Diana, Cutish, Catzaua, Ela, Tomata, Puiu paranoic, si daca mai sunt baieti bloggeri care imi citesc blogul pls pls pls luati si voi!