Urmarind primele doua episoade din Dexter si fiind azi martor la o faza neplacuta mie, ma gandesc sa ma apuc de batut oameni in timpul liber. Dexter omora in timpul liber criminali, violatori de copii, etc. Pe cei care meritau.
Acum mai mult timp, intr-un metrou la jonctiune, stateam vizavi de doi pusti. Cand oprim in Romana, inainte sa se inchida usile, unul din cei doi merge frumos pana la usa si arunca in spatiul dintre peron si tren o sticla de Cola de jumate. Nu a cazut din prima asa ca a insistat si a revenit la prietenul lui cu o expresie de satisfactie pe mecla. Am contemplat cam 20 de secunde daca sa ma duc sa ii dau o scatoalca peste cap, eventual sa ii imprim mulajul fetei pe un perete al trenului, dar dupa 20 de secunde mi-am dat seama ca era prea tarziu.
Astazi, un angajat Plaza strangea niste cosuri din parcare. Carucioare de-alea de la supermarket, presupun. Cu nonsalanta, le impinge prin fata unor masini si ia o cutie de Cola din ele si o arunca pe jos in urma lui. Big fucking cup, el a aruncat-o in mijlocul strazii.
Contemplez zilele astea, pe langa alte chestii mai serioase dar pe care sper ca nu le veti afla, doua scenarii care nu se exclud in totalitate: unul ar fi sa merg cu un cos mobil si o chestie de-aia de prins gunoaie (sticky) si sa colectez cat mai multe deseuri gen ambalaje si cutii de pe jos in oras, pentru ca, slava Domnului, sunt destule. Celalalt scenariu, dupa cum ati ghicit, ar fi sa sporesc vigilenta si sa pedepsesc pe oricine mai savarseste infractiuni de acest gen (da, ar trebui sa fie ilegal sa arunci pe jos). Arunca un bilet pe jos, ii zic de ma-sa. Arunca un ambalaj de snickers, il amenint cu un pumn in bot (sau un fisting, daca e femeie). Arunca o sticla in mijlocul strazii, cutii de bere din tren, munti de chistoace pe hol in camin, infunda ghena, etc, variaza intre o palma peste cap, un pumn in burta, etc, pana la picioare in cap si strans de gat (but no marks) .
Si nu ma hotarasc daca sa inchid blogul sau nu.. dar acum ca plec la mare nah, tre sa cititi si voi ceva...