Ca tot venise vorba de George Costanza :)
Sunt anumite personaje, fie ele de film sau nu, care exercita o influenta atat de puternica asupra oamenilor, incat deja devine nesanatos, chiar o usoara obsesie.

George Costanza. Mic, chel si isteric. Acu, nu vreau sa va stric placerea si sa va zic ca textele sunt scrise de Seinfeld, da' nah.. :) Prin replicile lui a facut deliciul unei generatii (mai multora?). Pe cat de isteric era, pe atat de bine ii ieseau vorbele de duh. Numai ca un asemenea om, in realitate, ar fi mai mult decat enervant, chiar si in societatea americana contemporana. Poate ca singurul loc in care se simtea ca acasa era SUA anilor 90, pana sa intervina toata nebunia cu atentatele si razboaiele si petrolul si incalzirea globala si..

Nichita Stanescu :D. Oh cmmon people! De ce nu Ion Barbu? Daca erati nascuti acum 100 de ani ar fi fost idolatrizat Eminescu. Ok, omul a fost inteligent, visator, sensibil, scrie genial. Insa sunt atatia oameni deosebiti, fiecare unic in felul lui, care merita cunoscuti si sunt geniali, poate prin desen, poate doar prin felul de a vorbi, prin prisma cunostintelor. (nu e cu dedicatie)

Robbie Williams. Eh.. ce sa zic si eu acum :). Si eu as vrea sa il cunosc, dar nu din punctul ala de vedere, si nu pentru ca mi s-ar parea genial, si nici n-as da foarte multe ca sa fiu intr-o camera cu el. Mie personal imi place umorul lui, plus faptul ca el chiar e o persoana normala, care se transpune constient intr-un superstar, si asta ma intereseaza pe mine, cum reuseste. Cum se detaseaza de penibilul din noi toti pentru a deveni un semizeu in ochii unora. Sau doar mizeaza pe prostia maselor? (nici asta nu e cu dedicatie)

Angelina Jolie. Oh my sweet, one day we'll be together. Ei bine, asta e cu dedicatie :D. Mai e nevoie sa zic ceva?

o sa mai completez :) acum atat mi-a venit in minte